ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: «Σκούρα» τα πράγματα για τους εποχικά εργαζόμενους και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Κρήτη: «Σκούρα» τα πράγματα για τους εποχικά εργαζόμενους και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο, που ζητάει να ληφθούν και άλλα μέτρα πέρα από τη δίμηνη παράταση στο ταμείο ανεργίας», τονίζουν συνδικαλιστές

Μεγάλος είναι ο “Γολγοθάς” των ξενοδοχοϋπαλλήλων και γενικά των εποχικά εργαζομένων, αφού η παράταση, κατά δύο μήνες, στο ταμείο ανεργίας τους, που έχει λήξει από την 1η Ιανουαρίου ή λήγει στις 31 Μαρτίου, δεν αρκεί, για να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικότερες ανάγκες των οικογενειών τους. Ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου και αντιπρόεδρος πανελλαδικά του κλάδου, Νίκος Κοκολάκης, μέσω της εφημερίδας μας, απευθύνει δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε συνολικότερη δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των ανθρώπων αυτών, που κυριολεκτικά δοκιμάζονται!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για όλους τους ανέργους να ληφθεί μέριμνα και να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη και για τους άλλους κλάδους εργαζομένων όπως είναι η καταβολή των 800 ευρώ, ανεξάρτητα από το ταμείο ανεργίας», σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Νίκο Κοκολάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.