ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φορολογικές δηλώσεις – Μείωση προκαταβολής φόρου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε (βίντεο)

Φορολογικές δηλώσεις – Μείωση προκαταβολής φόρου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε (βίντεο)

Λιγότερες από είκοσι ημέρες έχουν απομείνει για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, καθώς στις 28 Αυγούστου λήγει η προθεσμία.

Περίπου 900.000 έως 1.000.000 φορολογικές δηλώσεις υπολείπονται ακόμη προς υποβολή μέχρι την προθεσμία, όπως είπε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ο κ. Δημήτρης Τσαμόπουλος, πρόεδρος Φοροτεχνικών Αττικής.

Αναφέρθηκε στις δόσεις για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων αλλά και στην μείωση της προκαταβολής φόρου για επαγγελματίες και τις τροποποιητικές δηλώσεις που θα χρειαστεί να γίνουν για όσους έχουν κάνει ήδη τις φορολογικές δηλώσεις τους.

​Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα άσκησε κριτική ως προς τη διαδικασία που έχει προβλεφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου έρχονται οι λογαριασμοί του ΕΝΦΙΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.