ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορωνοϊός: Παράταση για υποβολή αιτήσεων επιδότησης επιχειρήσεων που επλήγησαν

Κορωνοϊός: Παράταση για υποβολή αιτήσεων επιδότησης επιχειρήσεων που επλήγησαν

Παρατείνεται ως την ερχόμενη Δευτέρα (12/10) η υποβολή των αιτήσεων για επιδότηση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

Η παράταση κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί, προκειμένου να ικανοποιηθεί το τεράστιο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών, αλλά και για να αντιμετωπιστεί η υπερφόρτωση του πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων από τον πολύ μεγάλο αριθμό τους.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα «Διέξοδος» που αφορά στη χορήγηση μη επιστρεπτέας επιδότησης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας που επλήγησαν από τον κορωνοϊό, δίνεται η δυνατότητα να υποβληθούν οι αιτήσεις χρηματοδότησης, χωρίς την προσκόμιση των συγκεκριμένων δικαιολογητικών, αλλά μόνο με το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης απόκτησής τους στο Πρωτοδικείο, εφόσον αυτή έχει γίνει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό αποφασίστηκε λόγω της αδυναμίας εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, για τη συγκέντρωση απαιτούμενων συνοδευτικών δικαιολογητικών στην αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα (πτωχευτικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από το Πρωτοδικείο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.