ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα ανεργίας: Αυτές είναι οι αλλαγές που εξετάζονται

Οι άνεργοι θα λαμβάνουν μεγαλύτερη επιδότηση τους πρώτους μήνες και προσαύξηση σε σχέση με τα χρόνια δουλειάς

Επίδομα ανεργίας: Αυτές είναι οι αλλαγές που εξετάζονται

Το υπουργείο Εργασίας, ετοιμάζει αλλαγές στο επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με τις οποίες οι άνεργοι θα λαμβάνουν μεγαλύτερη επιδότηση τους πρώτους μήνες και προσαύξηση σε σχέση με τα χρόνια δουλειάς.

Σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, «ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει δουλέψει δύο χρόνια με τον κατώτατο μισθό και ένας άνθρωπος που μπορεί να δουλεύει 20 χρόνια για παράδειγμα με 1.500 ευρώ παίρνει το ίδιο επίδομα για το ίδιο διάστημα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι δίκαιο».

Σε ένα σενάριο που εξετάζεται το σημερινό επίδομα των 489 ευρώ για 12 μήνες μαζί με τα δώρα φτάνει τα 610 ευρώ το πρώτο τρίμηνο, περιορίζεται στα 566 ευρώ το β΄ τρίμηνο, υποχωρεί στα 479 ευρώ το γ’ τρίμηνο και 391 ευρώ το δ’ τρίμηνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχα για όσους είχαν πολλά χρόνια εργασίας θα υπάρχει μπόνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.