ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Παράταση στη διορία για την υποβολή αιτήσεων

Βήμα-βήμα η διαδικασία

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Παράταση στη διορία για την υποβολή αιτήσεων

Έως τις 5 Φεβρουαρίου παρατείνεται η διορία για τις αιτήσεις στο επίδομα θέρμανσης στο ρεύμα, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90.1.

Η διορία δόθηκε καθώς ο αριθμός των αιτήσεων δεν ξεπερνά τις 400.000 τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούσαν για 1,2 εκατομμύρια καταναλωτές που θα εκδήλωναν ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι η σχετική διορία για τις αιτήσεις, στην πλατφόρμα myΘέρμανση, θα έληγε αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Η επιδότηση αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το ποσό ανέρχεται σε 45 έως 480 ευρώ με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης, η οποία θα χορηγηθεί στον καθιερωμένο έναντι ή εκκαθαριστικό λογαριασμό που λαμβάνουν από τον εκάστοτε πάροχό τους.

Βήμα-βήμα η υποβολή αιτήσεων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται στην πλατφόρμα myAADE.
Πληκτρολογεί τον αριθμό παροχής ρεύματος της κύριας κατοικίας.
Συμπληρώνει τα τετραγωνικά της κατοικίας.
Επιλέγει αν είναι ο ιδιοκτήτης, ο μισθωτής ή αν φιλοξενείται στο ακίνητο και προσθέτει τα στοίχεία που του ζητούνται, όπως π.χ. το ΑΦΜ του εκμισθωτή.
Τέλος, συμπληρώνει τα στοιχεία επικοινωνίας.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την οριστική υποβολή της αίτησης και αμέσως ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται αν η δήλωσή του έγινε «αποδεκτή» ή αν «απορρίφθηκε», καθώς και τους λόγους της μη έγκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.