ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Φορολογικές δηλώσεις: Παρατείνεται μέχρι τις 26 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής τους – Ποιοι δικαιούται έκπτωση 3%

Πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος

Φορολογικές δηλώσεις: Παρατείνεται μέχρι τις 26 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής τους – Ποιοι δικαιούται έκπτωση 3%

Σε ΦΕΚ, δημοσιεύθηκε η παρατάση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2024, με τους φορολογούμενους να έχουν διορία έως τις 26 Ιουλίου.

Το ΦΕΚ επισημοποιεί μια παράταση που είχε προαναγγείλλει η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο, καθώς υπήρξε καθυστέρηση και στην έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του φόρου εισοδήματος.

Με δηλώσεις του, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, είχε προαναγγείλει πως η προθεσμία υποβολής θα λήξει στις 26 Ιουλίου 2024.

Στις 31 Ιουλίου 2024, θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση και η τελευταία από τις 8 προβλεπόμενες δόσεις τον Φεβρουάριο του 2025.

Αν κάποιος επιλέξει την εφάπαξ πληρωμή ολόκληρου του ποσού, δικαιούται έκπτωσης 3%.

Ωστόσο, η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως, φέτος, δεν θα δοθεί καμία επιπλέον παράταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.