ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καλπάζει» η ακρίβεια: Πόσα προϊόντα μπορούμε να αγοράσουμε με 50 ευρώ

Δείτε το βίντεο

«Καλπάζει» η ακρίβεια: Πόσα προϊόντα μπορούμε να αγοράσουμε με 50 ευρώ

«Καλπάζει» η ακρίβεια στη χώρα μας καθώς οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ έχουν φτάσει στα ύψη.

Το Mega εφοδιάστηκε με 50 ευρώ τα οποία έγιναν καπνός λίγα λεπτά αφότου μπήκε στο σούπερ μάρκετ. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί όπως θα δείτε άπλωσε την συγκομιδή των δύο πενηντάρικων, ποσό που αντιστοιχεί στο να έχει κάποιος διαθέσιμα 1.500 ευρώ τον μήνα, μόνο για το σούπερ μάρκετ.

Τι αγόρασε λοιπόν με 50 ευρώ το Mega και τι το ζευγάρι;

Ένα ζευγάρι λοιπόν θα βγάλει δύο ημέρες και πρακτικά θα χρειαστεί για το σούπερ μάρκετ πάνω κάτω 750 ευρώ αν πηγαίνει κάθε 2 ημέρες για ψώνια. Στην πραγματικότητα αυτά τα ποσά και για το ζευγάρι και για την οικογένεια είναι λίγο μειωμένα, αφού κάθε σπίτι έχει κάποιο από τα προϊόντα στα ράφια του και έτσι δεν θα χρειαστούν να τα αγοράσουν όλα κάθε φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως και πάλι, το ποσό δεν θα πέσει τόσο που να μπορεί κάποιος να πει πως μπορεί να ζήσει άνετα με ένα μισθό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.