ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέχρι σήμερα καταβάλλεται η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης – Πότε η επόμενη πληρωμή

Αφορά τιμολογημένες αγορές με ημερομηνία έως 31/01/2024

Μέχρι σήμερα καταβάλλεται η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης – Πότε η επόμενη πληρωμή

Μέχρι σήμερα Πέμπτη (29/2), αναμένται οι δικαιούχοι να λάβουν τη δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης.

Η εν λόγω πληρωμή, αφορά τιμολογημένες αγορές με ημερομηνία έως 31/01/2024 και με την προϋπόθεση να έχουν καταχωρηθεί τα απαιτούμενα στοιχεία έως και την 15/02/2024.

Θα υπάρξει μία ακόμη πληρωμή, έως την 30η Απριλίου 2024 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Σημειώνεται ότι το παραστατικό αγοράς πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να εκδοθεί στον ΑΦΜ του αιτούντος, δηλαδή στον ΑΦΜ που αντιστοιχεί στους TAXISnet κωδικούς με τους οποίους υποβλήθηκε ή θα υποβληθεί η ηλεκτρονική αίτηση.

Η πληρωμή αυτή θα αφορά το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρησης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Για όσους έλαβαν πέρυσι διπλάσιο επίδομα θέρμανσης, θα λάβουν ως προκαταβολή στο ήμισυ του συνολικού καταβληθέντος επιδόματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως τα καύσιμα που καλύπτονται από το επίδομα θέρμανσης είναι:

  • Το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης,
  • το φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη),
  • το φυσικό αέριο,
  • το υγραέριο,
  • τα καυσόξυλα,
  • η βιομάζα (πέλετ) και η θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.