ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού και το μπόνους

Τα ποσά που θα λάβετε

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού και το μπόνους

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος προκειμένου να καταβληθεί στους δικαιούχους η 6η δόση του επιδόματος παιδιού και η 1,5 δόση μπόνους.

Συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ για τον Δεκέμβριο και οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, του επιδόματος παιδιού Α21 και των αναπηρικών επιδομάτων.

Ειδικότερα θα καταβληθούν νωρίτερα:

– όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ που θα πληρωνόντουσαν 29 Δεκεμβρίου
– επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού θα λάβουν περίπου 800.000 δικαιούχοι και το κόστος ανέρχεται σε 125 εκατ. ευρώ.
– προσαυξημένη κατά 50% η δόση του επιδόματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος Δεκεμβρίου για περίπου 210.000 ωφελούμενους.
– τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και οι δικαιούχοι του εξω-ιδρυματικού επιδόματος και λοιπών επιδομάτων αναπηρίας του e-ΕΦΚΑ περίπου 225.000 άτομα θα λάβουν ενίσχυση ύψους 200 ευρώ.

Αύξηση του επιδόματος παιδιού κατά μιάμιση δόση για τον μήνα Δεκέμβριο θα δοθεί από τον ΟΠΕΚΑ. Για παράδειγμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού με δύο παιδιά που είναι να λάβουν επίδομα ύψους 140 ευρώ θα λάβουν 350 ευρώ για τον μήνα Δεκέμβριο.
– οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού με ένα παιδί που λαμβάνουν σήμερα 28 ευρώ το μήνα θα λάβουν 70 ευρώ.
– οι δικαιούχοι που λαμβάνουν σήμερα 84 ευρώ θα λάβουν τον Δεκέμβριο 210 ευρώ
– οι δικαιούχοι που λαμβάνουν σήμερα 280 ευρώ θα λάβουν 700 ευρώ τον Δεκέμβριο.
– οι δικαιούχοι που λαμβάνουν σήμερα 140 ευρώ θα λάβουν τον Δεκέμβριο 350 ευρώ.
– οι δικαιούχοι που λαμβάνουν σήμερα 420 ευρώ το μήνα θα λάβουν τον Δεκέμβριο 1.050 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.