ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιοι πρέπει να δηλώσουν τα ακίνητα τους στο Κτηματολόγιο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα

Ποιες περιοχές αφορά

Ποιοι πρέπει να δηλώσουν τα ακίνητα τους στο Κτηματολόγιο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δηλώσουν την περιουσία τους στο Κτηματολόγιο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Η προθεσμία αυτή αφορά σε περίπου 15.000 «Αγνώστου Ιδιοκτήτη Ακίνητα» τα οποία βρίσκονται σε 35 περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι περιοχές

Δηλαδή στην ενέργεια αυτή πρέπει να προβούν σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» όσοι έχουν ακίνητα:

-στους δήμους της Αττικής (όπως Βριλήσσια, Μελίσσια, Ελευσίνα, Γέρακα, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Ρέντης, Νέο Ψυχικό)
-σε περιοχές: της Θεσσαλονίκης, της Αιτωλοακαρνανίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Άρτας, της Αχαΐας, της Δράμας, της Πάτμου, της Εύβοιας, της Ζακύνθου, της Ηλίας, της Ημαθίας, της Θεσπρωτίας, της Καβάλας, της Καστοριάς, της Κεφαλληνίας, στο Κιλκίς, της Κοζάνης, των Κυκλάδων, της Λακωνίας, της Λάρισας, της Λευκάδας, της Μαγνησίας, της Μεσσηνίας, της Ξάνθης, της Πιερίας, της Πρέβεζας, της Ροδόπης, των Τρικάλων, της Φθιώτιδας και της Φλώρινας.

Τι ισχύει με τα πρόστιμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τα κλιμακωτά πρόστιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.