ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή γνωστά κλαμπ σε Άλιμο και Σαντορίνη

«Έπεσαν» [ρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο»

Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή γνωστά κλαμπ σε Άλιμο και Σαντορίνη

Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή πιάστηκαν γνωστά κλαμπ στον Άλιμο και στη Σαντορίνη με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί «λουκέτο» 48 ωρών και πρόστιμα.

Ειδικότερα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια παράστασης γνωστού τραγουδιστή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις, συνολικής αξίας 605 ευρώ. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες. Επίσης, στη Σαντορίνη, σε διάσημο κλαμπ που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο, οι ελεγκτές βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 3.726 αποδείξεις αξίας 355.000 ευρώ.

Δεδομένου ότι πρόκειται για επιχείρηση που λειτουργεί μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο που αναλογεί χωρίς το 48ωρο «λουκέτο», ενώ προβλέπεται και επιπλέον χρηματική ποινή μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της φορολογικής συμπεριφοράς του κλαμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.