ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα κοιτάσματα Πρίνου θα δώσουν έσοδα 220 εκατ. ευρώ εως το 2023

Τα κοιτάσματα Πρίνου θα δώσουν έσοδα 220 εκατ. ευρώ εως το 2023

Δημόσια έσοδα της τάξης των 220 εκατ. ευρώ έως το 2023 θα αποφέρει η ομαλή συνέχιση της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων Πρίνου και Νότιας Καβάλας, όπως επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελος Λιβιεράτος, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του νομοσχεδίου με το οποίο κυρώνεται η τροποποιητική σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των αναδόχων KAVALA OIL AE και ENERGEANOIL & GAS- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η περιβαλλοντική ασφάλεια εξασφαλίζεται, τόσο από την περιβαλλοντική νομοθεσία όσο και από τους επιθεωρητές Περιβάλλοντος και τις Επιτροπές Παρακολούθησης, που θα συγκροτηθούν στο υπουργείο.

Ο κ. Λιβιεράτος αναφέρθηκε και στην ΕΔΕΥ ΑΕ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων), η οποία υποκαθιστά την Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ ως ειδικός αντισυμβαλλόμενος στην τροποποιούμενη σύμβαση, σημειώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ΔΣ προκειμένου “να ξεκινήσει το έργο της νέας εποχής για τους υδρογονάνθρακες, αυτή η σπουδαία εταιρεία του Δημοσίου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.