ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ουκρανία ζητά από τη Γερμανία κλείσιμο ή έστω μείωση ροών αερίου στο NordStream 1

Το αίτημα του Κιέβου προς το Βερολίνο

Η Ουκρανία ζητά από τη Γερμανία κλείσιμο ή έστω μείωση ροών αερίου στο NordStream 1

Η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου της Ουκρανίας και η διαχειρίστρια εταιρεία υποδομών έχουν απευθύνει προς την γερμανική κυβέρνηση αίτημα να σταματήσει ή να περιορίσει σημαντικά τις ροές φυσικού αερίου μέσω του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της διαχειρίστριας εταιρείας φυσικού αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο αίτημα υποστηρίζεται ότι η λειτουργία του αγωγού επιτρέπεται σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία με το σκεπτικό ότι συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας του εφοδιασμού της Ευρώπης με φυσικό αέριο, αλλά η Ρωσία είναι αυτή που «παραβίασε αυτές τις αρχές», δήλωσε στην εθνική τηλεόραση ο επικεφαλής του διαχειριστή του συστήματος φυσικού αερίου της Ουκρανίας Σέρχιι Μακαγκόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.