ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΟΠΕΚΑ: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού Α21 που θα πληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου

Τι ποσό θα λάβετε

ΟΠΕΚΑ: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού Α21 που θα πληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου

Στις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ, το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος μαζί με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί στη μισή δόση του επιδόματος.

Ειδικότερα όσοι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού λαμβάνουν τα επιδόματα παιδιού κάθε δίμηνο θα λάβουν στις 20 Δεκεμβρίου το ποσό που αντιστοιχεί στον Νοέμβριο και στον Δεκέμβριο συν τη μισή δόση του επιδόματος.

Στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού καταβάλλεται πρόσθετη έκτακτη δόση για το έτος 2022, η οποία αντιστοιχεί στο μηνιαίως χορηγούμενο ποσό του επιδόματος προσαυξημένο κατά το ήμισυ. Αντίστοιχη έκτακτη δόση καταβάλλεται στους λοιπούς νέους δικαιούχους του επιδόματος του έτους 2022, μετά την έγκριση της αίτησής τους.

Για παράδειγμα κάποιος με ένα παιδί που λαμβάνει επίδομα παιδιού το δίμηνο 140 ευρώ θα λάβει Νοέμβριο και Δεκέμβριο 140 ευρώ συν τη μισή δόση του μήνα αλλά 35 ευρώ.

Παράλληλα όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση για το επίδομα παιδιού Α21 του 2022 θα μπορούν να κάνουν αίτηση μετά τις 20 Δεκεμβρίου που θα ανοίξει η πλατφόρμα και θα πληρωθούν 31 Ιανουαρίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχη έκτακτη δόση καταβάλλεται στους λοιπούς νέους δικαιούχους του επιδόματος του έτους 2022, μετά την έγκριση της αίτησής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.