ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λυκόσκυλο έπιασε… απροσδόκητες φιλίες με μια τεράστια μαύρη αρκούδα! (βίντεο)

Λυκόσκυλο έπιασε… απροσδόκητες φιλίες με μια τεράστια μαύρη αρκούδα! (βίντεο)

Μια οικογένεια στο Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είδαν τον σκύλο τους, έναν γερμανικό ποιμενικό, να παίζει με μια τεράστια μαύρη αρκούδα στην αυλή του σπιτιού.

Η Τζεν Σάρτζεντ είδε στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της τον σκύλο της να έχει πιάσει απροσδόκητες φιλίες με μια τεράστια μαύρη αρκούδα που ήρθε στην αυλή.

Η 37χρονη γυναίκα από το Βερμόντ έκανε το νοικοκυριό όταν οι γείτονές της την ειδοποίησαν πως ο σκύλος της ο Τζέιμσον έπαιζε με μια αρκούδα στο γρασίδι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παιχνιδιάρης σκύλος ενθουσιασμένος προσπαθούσε να κάνει τον καινούριο του φίλο να παίξουν μαζί, με την αρκούδα τελικά να το παίρνει απόφαση και να αρχίζει να παίζει με το λυκόσκυλο.

“Κι ενώ ήταν τελικά ένα τέλειο βίντεο, τα συναισθήματά μου ήταν συναισθήματα ανακούφισης” λέει η Τζεν, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post.

“Είμαι ευγνώμων που δεν ήταν έξω και τα μικρά παιδιά μου, που ο σκύλος δεν τραυματίστηκε και που η αρκούδα είχε όρεξη κι αυτή για παιχνίδια” λέει η γυναίκα από το Βερμόντ.

“Θα μπορούσε να έχει άσχημο τέλος. Έπαιξαν μαζί για περίπου 7 λεπτά συνολικά” λέει η γυναίκα μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αρκούδα, αλλά και μια μεγαλύτερη που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα της κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη.

“Υπάρχουν αρκούδες που ζουν στην περιοχή, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο θαρραλέες ώστε να κατεβαίνουν τόσο κοντά μέσα στα σπίτια. Ο Τζέιμσον συνήθως είναι πολύ προστατευτικός με την περιοχή του και δεν παίζει με αγνώστους, αλλά φάνηκε ότι ήθελε να γυρίσει η αρκούδα για να παίξουν ξανά” λέει η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.