Πύθωνας τυλίγεται γύρω από το λαιμό κυνηγού φιδιών – Σκηνή που κόβει… την ανάσα! (φωτό, βίντεο)

Πύθωνας τυλίγεται γύρω από το λαιμό κυνηγού φιδιών – Σκηνή που κόβει… την ανάσα! (φωτό, βίντεο)

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως μία εξαφανισμένη γυναίκα από χωριό της Ινδονησίας βρέθηκε νεκρή μέσα στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα, όμως τα τεράστια κι επικίνδυνα ερπετά συνεχίζουν να παραμένουν στην επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αιχμαλώτισης ενός ακόμη πύθωνα, αυτή τη φορά στην ανατολική Βεγγάλη της Ινδίας, ένας κυνηγός φιδιών παραλίγο να μπει σε περιπέτειες, όταν ήρθε σε ιδιαίτερα στενή επαφή με το μήκους 4 μέτρων ερπετό..

Ο κυνηγός μαζί με συναδέλφους του, είχε μόλις καταφέρει να πιάσει το μεγάλο ερπετό, όμως η επιθυμία του για μια φωτογραφία παραλίγο να τον βάλει σε περιπέτειες.

Καθώς έπιασε τον πύθωνα για να βγάλει μία selfie μαζί του, το ερπετό άρχισε να τυλίγεται γύρω από τον λαιμό του, με τους συναδέλφους του να τον γλιτώνουν από βέβαιο θάνατο, καθώς η μάχη θα ήταν άνιση χωρίς την συνδρομή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.