ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σαβάνα: Απίστευτη θηριωδία με στόχο τα πανέμορφα άγρια ζώα (φωτό)

Σαβάνα: Απίστευτη θηριωδία με στόχο τα πανέμορφα άγρια ζώα (φωτό)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους όσα συνέβησαν στη Νότια Αφρική καθώς μια αγέλη από λιοντάρια θυσιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί σε τελετές μαύρης μαγείας.

Η απίστευτη θηριωδία συνέβη στο πάρκο Rietvlei Nature Reserve, το οποίο εκτείνεται σε μια απέραντη Σαβάνα 3800 εκταρίων, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πρετόρια.

Τα τέσσερα λιοντάρια που έχασαν τις ζωές τους, δηλητηριάστηκαν από λαθροθήρες με κρέας. Δυο αρσενικά και δυο θηλυκά λιοντάρια πέθαναν ωστόσο οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνθρωποι του πάρκου ήταν σοκαριστικές.

Τα 4 λιοντάρια είχαν ακρωτηριαστοί και στα 4 άκρα ενώ είχαν κοπεί και τα σαγόνια τους. Τα μέλη των λιονταριών πωλήθηκαν σε τοπικές φιλές για να φτιάξουν φίλτρα τα οποία χρησιμοποιούνται σε τελετές μαύρης μαγείας…

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Βρήκα τα λιοντάρια μου, που ήταν όλη μου η ζωή, σε αυτή την φρικτή κατάσταση. Είμαι βέβαιος πως τα όργανα των ζώων δεν πήγαν μακριά, αλλά σε τοπικές φυλές για τελετές. Όσα είδα θα με στοιχειώνουν για όλη μου την ζωή», δήλωσε ο Bradden Stevens, φύλακας του πάρκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ονόματα των 4 λιονταριών ήταν Jarvis, Bashi, Tawana και Tau…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.