ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Άνδρας βρήκε παράξενο διαφανές ον στην παραλία (βίντεο)

Αυστραλία: Άνδρας βρήκε παράξενο διαφανές ον στην παραλία (βίντεο)

Ο 47χρονος Τζο Γουόρντ, από την Αυστραλία βρήκε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην παραλία Κούλουμ, στο Κουίνσλαντ. Περπατούσε στην παραλία μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο σκυλιά τους, όταν είδε κάτι που νόμισε για μικρό κομμάτι πλαστικό.

Όμως όταν πλησίασε, ο άντρας συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για κάποιο παράξενο διαφανές οστρακόδερμο-κάποιο είδος μικροσκοπικής γαρίδας ή κάβουρα-που είχε χάσει τη ζωή του.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν να το κρατήσω και να το πάρω μαζί μου σπίτι. Να το φωτογραφίσω και να το αναζητήσω στο Διαδίκτυο, μήπως και μπορέσω να βρω περί τίνος πρόκειται. Όμως, αφού προχώρησα λίγα μέτρα πιο κάτω-προς έκπληξη μου-το ένιωσα να σαλεύει» λέει ο άντρας για το παράξενο ζωάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.