ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντί για χιόνια έρχονται θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τους 20°C!

Καιρός άνοιξης από την Δευτέρα!

Αντί για χιόνια έρχονται θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τους 20°C!

Ακόμα και πάνω από 20 °C θα δει η Ελλάδα από την Δευτέρα και για σχεδόν όλη την εβδομάδα με κατά τόπους να περνά ακόμα και τους 20 °C και όχι χιόνια που προέβλεπαν οι ειδικοί!

Καιρικές συνθήκες που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις φοβικές δηλώσεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας ολικής παγωνιάς.

Αυτά την ίδια στιγμή που ήδη από σήμερα έχει καλυτερεύσει ο καιρός και όπως αποδεικνύεται οι προβλέψεις πέραν των επτά ημερών είναι ολέθριες και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τρομοκρατούν τον κόσμο.

Σας είχαμε αναφέρει ότι η «Αυγή» θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «Mαύρα Mεσάνυχτα» τιμής ένεκεν της ασχετοσύνης που επιδεικνύουν οι περισσότεροι από αυτούς και της «βεντετοσύνης» που τους χαρακτηρίζει.

Γιατί όμως αυτό και γιατί σήμερα οι πολίτες εν μέσω λιακάδας ζουν τον «πόλεμο» των μετεωρολόγων που τσακώνονται για το ποιος έπεσε ή δεν έπεσε μέσα στις προβλέψεις;

Πρώτον γιατί υπάρχει τεράστια αγωνία μεταξύ των μετεωρολόγων για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο «τερατούργημα» κακών καιρικών συνθηκών που πάντα έρχεται και για λόγους δημοσιότητας.

Κάτι που οδηγεί στον δεύτερο λόγο που είναι ότι η δημοσιότητα μπορεί να φέρει κάποιον ακόμα και στα βουλευτικά έδρανα, αλλά σε κάθε περίπτωση για να εισπραχθούν μεγάλοι μισθοί, από τα κανάλια τις περισσότερες φορές που πληρώνουν για τον «τρόμο».

Και τρίτον πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους γιατί απλά δεν έχουν τα μέσα (όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι χθες) για να κάνουν ακριβείς προβλέψεις αρκετών ημερών.

«Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ» ειπώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.