ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ηλεία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πεσμένα δέντρα (φώτο-βίντεο)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ηλεία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πεσμένα δέντρα (φώτο-βίντεο)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρίζουν οι κάτοικοι στην Ηλεία έπειτα από την επέλαση της νέας σφοδρής κακοκαιρίας, καθώς πλημμύρες σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές.

Στην Κουρούτα της Ηλείας η κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Τόσο οι ισχυροί άνεμοι όσο και τα έντονα κύματα είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν παραθαλάσσια καταστήματα. Παρόμοιο σκηνικό στα Σαβάλια και στο Παλούκι.

Μάλιστα, στο Παλούκι η θάλασσα έφτασε μέχρι το Αλιευτικό Καταφύγιο πλημμυρίζοντας δρόμους και σπίτια της περιοχής.

Σημαντικά προβλήματα σημειώθηκαν εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και στην παραλία της Σπιάντζας και της Σκαφιδιάς.

Στην περιοχή της Μούτελης η θάλασσα «αγρίεψε» και βγήκε στη στεριά πλημμυρίζοντας μεγάλες εκτάσεις.

Στον Πύργο η πόλη γέμισε από σκουπίδια και σακούλες που παρασύρθηκαν από τους δυνατούς ανέμους. Σύμφωνα με το ilialive.gr στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Κατακόλου, απέναντι από τη ΔΟΥ Πύργου πέργκολα «έφυγε» από μπαλκόνι πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο έδαφος.

Δεκάδες ήταν τα δέντρα που έπεσαν σε όλο το νομό, ενώ στο Καβούρι ο δρόμος έκλεισε για ώρα μέχρι να απομακρυνθούν κορμοί δέντρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.