Σεισμός στην Καλιφόρνια – Η στιγμή που «χτυπούν» τα 7,1 Ρίχτερ – Δείτε νέα βίντεο που «κόβουν» την ανάσα

Σεισμός στην Καλιφόρνια – Η στιγμή που «χτυπούν» τα 7,1 Ρίχτερ – Δείτε νέα βίντεο που «κόβουν» την ανάσα

Ο σεισμός στην Καλιφόρνια και τα 7,1 Ρίχτερ που έπληξαν την περιοχή, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και τεράστια ανησυχία στους πολίτες που έζησαν το σφοδρό χτύπημα του Εγκέλαδου. Την ίδια ώρα, νέα συγκλονιστικά βίντεο βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, με αντιδράσεις ανθρώπων που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Η αντίδραση παρουσιαστών του CBS τη στιγμή του σεισμού, πολίτες που πόσταραν στα social media εικόνες από τη στιγμή του σεισμού, αλλά και τις επιπτώσεις του, τις φωτιές αλλά και τα «κύματα» που προκάλεσε η ισχυρή σεισμική δόνηση στις πισίνες τους είναι μόνο μερικά από τα βίντεο που τραβούν το ενδιαφέρον και συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές.

Δείτε LIVE εικόνα ΕΔΩ.

Σε άλλες αναρτήσεις χρηστών στα social media υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν το μέγεθος του σεισμού, τον τρόμο των πολιτών και τις τεράστιες καταστροφές σε επιχειρήσεις.

Δείτε πιο κάτω όλα τα νέα βίντεο από τον νέο σεισμό στην Καλιφόρνια:

https://twitter.com/Atlantide4world/status/1147504040823201792


https://www.instagram.com/p/Bzj6irvAvaA/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzkdpcLnNn7/?utm_source=ig_embed

https://twitter.com/tezuma75/status/1147366994552872960


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.