ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη – Οδηγός λεωφορείου που του έπεσε το κλαδί στο παρμπρίζ: «Μας έπιασε η καταιγίδα ανάμεσα στα πλατάνια»

«Ευτυχώς πήγαινα αργά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα»

Ξάνθη – Οδηγός λεωφορείου που του έπεσε το κλαδί στο παρμπρίζ: «Μας έπιασε η καταιγίδα ανάμεσα στα πλατάνια»

Ο οδηγός του λεωφορείου στην Ξάνθη, που την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει του έπεσε ένα τεράστιο κλαδί δέντρου λόγω της κακοκαιρίας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «μας έπιασε η καταιγίδα ανάμεσα στα πλατάνια».

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί ενώ εκείνη την ώρα στο λεωφορείο ήταν 15 επιβάτες.

«Έχει μια ευθεία γύρω στα 300 μέτρα που έχει δεξιά και αριστερά πλατάνια μεγάλα. Εκεί μέσα, άρχισε να πιάνει δυνατή καταιγίδα και αέρας», λέει ο Σάββας Τουμανίδης.

Το ΚΤΕΛ Ξάνθης κινούταν μέσα σε σφοδρή βροχόπτωση, με την κίνηση στον δρόμο λιγοστή, ώσπου ξαφνικά όλο το παρμπρίζ του πούλμαν καλύπτεται από ένα τεράστιο κλαδί.

«Αυτό που σκέφτηκα ήταν να φύγω από εδώ γιατί είναι επικίνδυνα με τα κλαδιά, μετά από 3 δευτερόλεπτα που το σκέφτηκα, έπιασε ένας δυνατός αέρας, ξερίζωσε έναν κορμό ενός πλατανιού και τον έριξε μπροστά στο παρμπρίζ μου. Ευτυχώς πήγαινα αργά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα».

«Είχα γύρω στους 12 – 15 επιβάτες. Υπήρξε αναστάτωση αλλά όχι κάτι τόσο τραγικό» λέει ο οδηγός.

Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, ενώ το ΚΤΕΛ, με υλικές ζημιές, ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

«Εκείνα τα δευτερόλεπτα, επειδή είχα σκεφτεί ήδη ότι μπορεί να γίνει κάτι, δεν περίμενα να γίνει αυτό, ήμουν έτοιμος για παν ενδεχόμενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι που χτύπησαν την Ξάνθη ανελέητα προκάλεσαν αδιανόητες καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα που τα τουμπάρισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.