ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά της Εύβοιας – «Μπόρες» από νιφάδες ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα

Ισχυρές μπόρες χιονιού ξεκίνησαν να πέφτουν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (13.1.2024) στη Δίρφυ και στη Σέτα της Εύβοιας

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά της Εύβοιας – «Μπόρες» από νιφάδες ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα

Χιόνια άρχισαν να πέφτουν στην Εύβοια και να μετατρέπουν σε λευκό τοπίο τις ορεινές περιοχές του νομού, κάτι που αναμενόταν να συμβεί, σύμφωνα με τις προγνώσεις του καιρού των επόμενων ωρών.

Όπως αναφέρει το evima.gr, ισχυρές μπόρες χιονιού ξεκίνησαν να πέφτουν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (13.1.2024) στη Δίρφυ και στη Σέτα της Εύβοιας.

Οι χιονοπτώσεις αναμένονται να είναι πολύ έντονες στην Εύβοια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές σήμερα, κυρίως από τα 300 μέτρα και πάνω.

Χιόνια έπεσαν και στη Στενή Ευβοίας από πολύ νωρίς το πρωί, με τους περισσότερους κατοίκους να ξυπνούν και να βλέπουν την περιοχή «ντυμένη» στα λευκά, σύμφωνα με το evianews.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο από τα χιόνια στην Εύβοια:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.