ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το καλοκαιρινό μπουρίνι έκανε «μούσκεμα» την Ξάνθη (εικόνες)

Το καλοκαιρινό μπουρίνι έκανε «μούσκεμα» την Ξάνθη (εικόνες)

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη, τι και αν το θερμόμετρο έδειχνε 40 βαθμούς Κελσίου!

Καλοκαιρινό μπουρίνι έπληξε το βράδυ της Παρασκευής (31/07) την Ξάνθη, με τους κεραυνούς να πέφτουν βροχή και το σκηνικό του καιρού να αλλάζει ξαφνικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η Ξάνθη ήταν παραδομένη σε κύμα καύσωνα, με το θερμόμετρο να δείχνει πάνω από 36 βαθμούς Κελσίου τις μεσημβρινές ώρες της ημέρας.

Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, ο ουρανός πάνω από την πόλη άρχισε να σκοτεινιάζει και να σκεπάζεται από πυκνά μαύρα σύννεφα με τους κεραυνούς και τις αστραπές να κάνουν “πάρτι” πάνω από την Ξάνθη.

Ακολούθησε έντονη βροχόπτωση για περίπου 1 ώρα, ενώ στην συνέχεια ο υδράργυρος έπεσε αισθητά με τους κατοίκους της περιοχής να αποδέχονται με ιδιαίτερη ικανοποίηση το κύμα δροσιάς.

Από την έντονη βροχόπτωση δεν καταγράφηκαν σημαντικά προβλήματα.

Πηγή: thrakitoday.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.