ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Iσχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια το νέο σκηνικό του καιρού- Aναλυτικά η πρόγνωση (βίντεο)

Iσχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια το νέο σκηνικό του καιρού- Aναλυτικά η πρόγνωση (βίντεο)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Χιόνια θα πέσουν:

-Στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης από τα 500μ

-Στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας από τα 800μ

-Από το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Εξασθένηση από το βράδυ και από τα βόρεια.

Οι βοριάδες θα επικρατήσουν σταδιακά και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και τα βόρεια.

Αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα και νεφώσεις με τοπικές βροχές στη βορειοανατολική Ελλάδα στην ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο αναμένουμε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -5 έως 8 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 12 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα στραφούν παντού σε βόρειους με την ένταση τους στα πελάγη να φτάνει τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.