ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται νέα κακοκαιρία από αύριο – Πού θα «χτυπήσουν» τα καιρικά φαινόμενα (φωτο)

Έρχεται νέα κακοκαιρία από αύριο – Πού θα «χτυπήσουν» τα καιρικά φαινόμενα (φωτο)

Ο καιρός αλλάζει ραγδαία από την Τρίτη.

Στη νότια και ανατολική Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη νότια Εύβοια και τη νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα στη νότια νησιωτική χώρα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ανατολικοί 5 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι και θα εξασθενήσουν και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δείτε σε χάρτες την κακοκαιρία που θα ξεσπάσει κυρίως από τα βόρεια, από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.