ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε φοιτήτρια – «Ήταν περίπου 15-20 – Άρχισα να τρέχω»

«Ξαφνικά ένιωσα ένα δάγκωμα στη δεξιά μου γάμπα και αμέσως μετά στον αριστερό μου γοφό»

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε φοιτήτρια – «Ήταν περίπου 15-20 – Άρχισα να τρέχω»

Τον τρόμο έζησε μια φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών καθώς το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, δέχθηκε επίθεση από σκυλιά ενώ πλησίαζε στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, εξιστορεί η ίδια: «Πλησιάζοντας τη στάση κοντά στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών είδα δύο σκύλους, οι οποίοι πιθανόν τρόμαξαν από την παρουσία μου και άρχισαν να γαβγίζουν. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν κι άλλοι σκύλοι μέσα από τα δέντρα. Βγήκα από το μονοπάτι προς τον ανοιχτό δρόμο, ώστε να μην περάσω ανάμεσά τους».

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια αποφυγής των αδεσπότων, η περιπέτειά της δεν τελείωσε εκεί. «Δύο μέτρα από την στάση με περικύκλωσαν, ήταν περίπου 15-20 σκυλιά, έτσι σταμάτησα να περπατάω, μην γνωρίζοντας τι να κάνω» περιγράφει η φοιτήτρια, μεταφέροντας τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε και συνεχίζει: «Ξαφνικά ένιωσα ένα δάγκωμα στη δεξιά μου γάμπα και αμέσως μετά στον αριστερό μου γοφό, το δεύτερο πόνεσε αρκετά. Αρχισα να τρέχω προς την στάση, όπου τελικά με άφησαν καθώς πρόλαβα να ανέβω στο λεωφορείο, που περνούσε εκείνη την στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.