ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αγάπη των ζώων είναι μοναδική – Πιτ μπουλ τα έβαλε με δηλητηριώδη φίδι για να προστατέψει τα αφεντικά του (φώτο)

Η αγάπη των ζώων είναι μοναδική – Πιτ μπουλ τα έβαλε με δηλητηριώδη φίδι για να προστατέψει τα αφεντικά του (φώτο)

Με τη ζωή του πλήρωσε την αφοσίωσή του στους ιδιοκτήτες του ένας σκύλος στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Δίας, όπως ήταν το όνομα του μόλις 8 μηνών πίτμπουλ, πέθανε, αφού… τα έβαλε με κοραλλιογενές φίδι, εξαιρετικά δηλητηριώδες και θανατηφόρο, που απειλούσε τους δύο μικρούς γιους της οικογένειας στον κήπο του σπιτιού της.
https://twitter.com/JohnCatfang/status/1177774265099280384

Το φίδι δάγκωσε τέσσερις φορές το άτυχο κουτάβι, που έσωσε, πάντως, τα δύο παιδάκια, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει το ίδιο…

«Χρωστάω τα πάντα σε αυτόν τον σκύλο και τώρα δεν είναι εδώ. Έσωσε τους γιους μου», είπε συντετριμμένη η μητέρα των παιδιών.
https://twitter.com/dzellaha/status/1178023135398055939

Το πίτμπουλ είδε το φίδι σε απόσταση αναπνοής από τα δύο παιδιά και αμέσως έτρεξε να τα σώσει. Από τα δαγκώματα, ωστόσο, παρέλυσε, και ξάπλωσε στο χώμα, με το φίδι από κάτω του, νεκρό. Στην αρχή η οικογένεια δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Είδε τα σημάδια στο σώμα του σκύλου και την περίεργη συμπεριφορά του και νόμιζε πως κάποια σφήκα τον είχε τσιμπήσει.

Μέχρι που είδαν το φίδι από κάτω του και τα έχασαν… Η μητέρα των παιδιών πήρε τον Δία στην αγκαλιά της και τον πήγε αμέσως στο κτηνιατρείο. Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν ο σύζυγος και τα παιδιά της -τα πρόσωπα των οποίων συγκινούν, τη στιγμή που βλέπουν τον σκύλο τους.

Ο κτηνίατρος έκανε ένεση στον Δία, προκειμένου να του σώσει τη ζωή και είπε στην οικογένεια πως το πρώτο 24ωρο είναι πολύ κρίσιμο. Τελικά, το επόμενο πρωί, η μητέρα κάλεσε στο κτηνιατρείο, με την ελπίδα, όπως τόνισε, να ακούσει χαρμόσυνα νέα.

Δυστυχώς, η νοσοκόμα την πληροφόρησε πως ο Δίας είχε «φύγει» λίγη ώρα νωρίτερα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.