ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φολέγανδρος: Επέζησε τελικά η γάτα που κακοποιήθηκε από τους 2 ανηλίκους (βίντεο)

Φολέγανδρος: Επέζησε τελικά η γάτα που κακοποιήθηκε από τους 2 ανηλίκους (βίντεο)

Τελικά ισχύει αυτό που λένε πως οι γάτες είναι… εφτάψυχες.

Η γάτα που κακοποιήθηκε από μαθητές δημοτικού στη Φολέγανδρο- παρά τις αρχικές πληροφορίες – ζει και αναμένεται να το εξετάσει κτηνίατρος.

Η εσφαλμένη, όπως αποδείχθηκε, εντύπωση ότι η γάτα είχε χάσει τη ζωή της προκλήθηκε από το γεγονός ότι η γυναίκα που την βρήκε ακίνητη στην άδεια πισίνα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το ζώο είναι νεκρό.

Παρά την εξέλιξη αυτή τόσο οι διώξεις σε βάρος των δύο παιδιών βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί όσο και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ στους γονείς τους παραμένουν.

Το περιστατικό που αποκάλυψε η ιστοσελίδα zoosos.gr συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου.

Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που άκουσε τις φωνές της γάτας.

Όταν η γυναίκα ρώτησε τα δύο παιδία τι είχε συμβεί εκείνα, όπως λέει, της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

Αναζητώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε το σκληρό βίντεο που ακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό φαίνονται τα δύο παιδιά αρχικά να καταδιώκουν το ζώο και να του πετούν αντικείμενα με την γάτα, η οποία ήταν τυφλή, να πέφτει μέσα στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια φαίνεται να την κλωτσά πριν τελικά οι δύο μαθητές να αποχωρήσουν από την περιοχή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.