ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ξεκαρδιστική αντίδραση σκύλου μόλις βγαίνει στο χιόνι – Βούτηξε στο χιόνι και έγινε ένα με τις νιφάδες (βίντεο)

Η ξεκαρδιστική αντίδραση σκύλου μόλις βγαίνει στο χιόνι – Βούτηξε στο χιόνι και έγινε ένα με τις νιφάδες (βίντεο)

Και μόνο στη σκέψη πως θα έβλεπε χιόνι, ένας σκύλος τρελάθηκε, χοροπηδώντας μπροστά από την πόρτα, προσπαθώντας να φτάσει το χερούλι της και… απαιτώντας από το αφεντικό του να του ανοίξει και να βγει έξω.

Μόλις ανοίγει η πόρτα, ο σκύλος «ξεχύνεται» στο χιόνι, βουτώντας μάλιστα στο στρώμα χιονιού που είχε δημιουργηθεί. Το γλυκύτατο κατοικίδιο έπαιξε, γέμισε τη μούρη και το σώμα του με νιφάδες χιονιού και επέστρεψε στη ζεστασιά του σπιτιού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/welcomet0nature/status/1203980606956195840

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.