ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληρό περιστατικό στο Πήλιο: 69χρονη πέθανε στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο

Σκληρό περιστατικό στο Πήλιο: 69χρονη πέθανε στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του θανάτου μίας γυναίκας το πρωί του Σαββάτου (18.1.2020) στο Πήλιο. Ο σκύλος ράτσας πίτμπουλ, που είχε η οικογένεια, έφαγε το πρόσωπο της 69χρονης!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, λίγο πριν τις 11:00, η γυναίκα ενώ βρισκόταν μόνη στην κουζίνα του σπιτιού της στο Πήλιο, στην παραθαλάσσια περιοχή Καλά Νερά, άφησε την τελευταία της πνοή, από άγνωστη αιτία.

Στη συνέχεια ο σκύλος κάτω από άγνωστες συνθήκες – πιθανόν μύρισε αίμα – άρχισε να την δαγκώνει στο πρόσωπο και την τραχεία και της έκοψε κομμάτια!

Ο σύζυγος της γυναίκας μπήκε στο σπίτι λίγο αργότερα και αφού αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου μετέφερε τη σορό της γυναίκας στο Νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε, πήγε στο σημείο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, διαπίστωσε αιφνίδιο θάνατο και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.