ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαράδεκτο λάθος: Πήγε την γάτα της στον κτηνίατρο και αντί για εμβόλιο της έκαναν ευθανασία

Απαράδεκτο λάθος: Πήγε την γάτα της στον κτηνίατρο και αντί για εμβόλιο της έκαναν ευθανασία

Τεξανή είναι απαρηγόρητη καθώς κτηνίατρος έκανε στη γάτα της ευθανασία αντί για…εμβόλιο.

Η Μισέλ Όλσον πήγε την οκτάχρονη γάτα της σε κλινική για κατοικίδια και γύρισε στο σπίτι της ήσυχη καθώς πίστευε ότι της είχε κάνει εμβόλιο για τη λύσσα.

Λίγο αργότερα αυτή και ο άντρας της δέχθηκαν ένα επείγον τηλεφώνημα στο οποίο την καλούσαν να γυρίσει το ζώο στην κλινική, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ήταν η ίδια η κτηνίατρος που της είπε χαρακτηριστικά: «Σε παρακαλώ επέστρεψε τη Σόφι γρήγορα. Της κάναμε ευθανασία αντί για εμβόλιο»

Η Όλσον επικεντρώθηκε στο να περάσει μερικές τελευταίες ποιοτικές ώρες με τη γάτα της καθώς ήξερε ότι μάλλον δεν θα τα καταφέρει.

«Αμέσως την έβγαλα από το τσαντάκι μεταφοράς της και την κράτησα, της μίλησα γιατί ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες μνήμες που θα μείνουν ζωντανές. Ήξερα ότι δεν θα τα κατάφερνε. Απλά το ήξερα. Η Σόφι απλά πέθαινε στα χέρια μου».

Η κτηνίατρος προσπάθησε να επαναφέρει το ζώο στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=ZBwl_rVxT6g&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.