ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Η «χειρότερη γάτα του κόσμου» επιτέλους υιοθετήθηκε (φώτο)

ΗΠΑ: Η «χειρότερη γάτα του κόσμου» επιτέλους υιοθετήθηκε (φώτο)

Η «χειρότερη γάτα» του κόσμου, κατάφερε να βρει επιτέλους οικογένεια, παρά τις πάμπολλες ιδιοτροπίες της, δεν πτόησε τους καινούριους της ιδιοκτήτες.

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Βόρεια Καρολίνα, όπου βρίσκονταν η Περντίτα, ανακοίνωσε μέσω Facebook την είδηση. Η ανάρτηση έγινε viral.

Ο χαρακτηρισμός της «χειρότερης γάτας του κόσμου»

Το καταφύγιο εξήγησε σε ανάρτηση για την υιοθεσία της τους λόγους για τους οποίους της απέδωσε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Οι ιδιαιτερότητες της Περντίτα είναι ότι μισεί τις ταινίες Ντίσνεϊ, τους σκύλους, τα παιδιά, τις αγκαλιές τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε φέρει το χρώμα ροζ. Ως εκ τούτου, η οικογένεια που θα την φιλοξενούσε θα έπρεπε να διαθέτει σθένος και υπομονή.

Η επικεφαλής του καταφυγίου εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η Περντίτα το ένα λεπτό σε θέλει και το επόμενο το έχει ξεπεράσει. Όμως παραδέχθηκε ότι «οπωσδήποτε σε κάνει να γελάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, το καταφύγιο δέχθηκε 175 αιτήσεις για την υιοθεσία. Εξ’ αυτών, 10 υποψήφιες οικογένειες κλήθηκαν για συνέντευξη και γνωριμία με την Περντίτα. Στο τέλος η ίδια η γάτα επέλεξε ένα ζευγάρι από το Τενεσί, η οποία τελικά την υιοθέτησε. Όπως ανέφερε το καταφύγιο έδειχνε λιγότερο εκνευρισμένη μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.