Βίντεο που «λιώνει» καρδιές: Λαμπραντόρ έκανε το σπίτι «μαντάρα» αλλά μετά… το μετάνιωσε (βίντεο)

Βίντεο που «λιώνει» καρδιές: Λαμπραντόρ έκανε το σπίτι «μαντάρα» αλλά μετά… το μετάνιωσε (βίντεο)

Αυτός ο σκυλάκος είναι στα σίγουρα ένοχος! Αλλά σίγουρα το διασκέδασε με την ψυχή του ενώ η ιδιοκτήτριά του έλειπε. Τώρα, ήρθε η ώρα να πληρώσει για τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί, ο Κασέ ένα λαμπραντόρ από την Καλιφόρνια τρώει την κατσάδα από τη «μαμά» του επειδή ήταν άτακτος. Πολύ άτακτος!

Το άτακτο λαμπραντόρ διέλυσε το διαμέρισμα αλλά το έχει μετανιώσει

Πραγματικά, τα έκανε όλα μαντάρα στο διαμέρισμα. Μετά τις «αμαρτίες» του, ο σκυλάκος κάθεται υπάκουα και κοιτάει την αφεντικίνα του με το πιο γλυκό ένοχο βλέμμα, ενώ η «μαμά» του συνεχίζει να του τα ψάλλει, βιντεοσκοπώντας την όλη φάση.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B22KmWen7y2

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.