ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάμστερ περνά εμπόδια αλά… Survivor και γίνεται viral με 56 εκατ. views (βίντεο)

Χάμστερ περνά εμπόδια αλά… Survivor και γίνεται viral με 56 εκατ. views (βίντεο)

Ένα χαμστεράκι κατάφερε να μαζέψει 56 εκατ. views, αποδεικνύοντας ότι τα τρωκτικά είναι πολύ έξυπνα.

Σε βίντεο παρουσιάζεται η προσπάθεια ενός χάμστερ να φτάσει στο τέλος μιας διαδρομής με ένα σωρό εμπόδια. Το τρωκτικό έρχεται αντιμέτωπο με λαβυρίνθους και μια φυλακή, ενώ περνά και εμπόδια που θυμίζουν Survivor!

Το βίντεο, που αναρτήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 56 εκατομμύρια προβολές, ενώ το δεύτερο μέρος ανέβηκε πριν από μία εβδομάδα, έχοντας μέχρι στιγμής τουλάχιστον 3 εκατομμύρια views.

Σύμφωνα με το BoredPanda, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν πολλοί άνθρωποι, τα χάμστερ είναι πολύ περίπλοκα ζώα και έχουν πολλά κοινά με… εμάς.

Στην πραγματικότητα, ερευνητική μελέτη έχει δείξει ότι αυτά τα μικροσκοπικά τρωκτικά έχουν επίσης διάθεση! Ο νευροεπιστήμονας Rafal Rygula από την Πολωνική Ακαδημία Επιστημών δήλωσε στη «USA Today» ότι «γνωρίζοντας ότι τα χάμστερ έχουν συναισθήματα και ότι ένα μικρό, μη εξοπλισμένο κλουβί θα μπορούσε να τα δυσαρεστήσει και να τα κάνει απαισιόδοξα, σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν δύο φορές πριν αποφασίσουν σχετικά με το μέγεθος και τον εξοπλισμό των σπιτιών των μικρών τους φίλων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.