ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Σάσα Σταμάτη ζητά και τα «ρέστα» για το «ντου» που έκανε μαζί με μπράβους στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

Η Σάσα Σταμάτη ζητά και τα «ρέστα» για το «ντου» που έκανε μαζί με μπράβους στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί για άλλη μια φορά η Σάσα Σταμάτη, προτάσσοντας τον αυθόρμητο, «τρελό» χαρακτήρα της, που όπως θέλει να πιστεύει, τα δικαιολογεί όλα ακόμα κι αν κάνει «ντου» σε παράσταση γιατί ενοχλήθηκε!

Για την ιστορία σε χθεσινή παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, εισέβαλε στη σκηνή με άνδρες, πιθανότατα μπράβους όπως ανέφερε και στην μετέπειτα ανάρτησή του ο κωμικός, γιατί ενοχλήθηκε από τη σάτυρά του.

Στο βίντεο φαίνεται η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλεται, να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρχουν διαπληκτισμοί.

Σε story που ανέβασε η Σ.Σταμάτη, υποστηρίζει ότι δεν απαντά σε «εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την δολοφονία χαρακτήρων» αλλά αποκλειστικά και μόνο στους φίλους της που «από το πρωί βλέπουν μια απίστευτη επίθεση» εναντίον της.

«Επειδή είδα ανακοινώσεις από κόμματα, εύχομαι να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που θα ήταν και πιο χρήσιμο για την κοινωνία. Από υποκρισία βλέπετε, χορτάσαμε τόσα χρόνια», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.