ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της για τη δήλωση του Κώστα Καζάκου (φωτό)

Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της για τη δήλωση του Κώστα Καζάκου (φωτό)

Τη δήλωση του Κώστα Καζάκου για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.

“Κατακρίνω την άποψη – όχι την εμφάνιση ή την ηλικία. Άλλο ‘διαφωνώ με τον Καζάκο’ κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε “ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη”, έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Happy Day είχε χαρακτηρίσει προδότες τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν, προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.