ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Όλα τα events σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου

Όλα τα events σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης…

• Στο Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζεται μια ανασκόπηση της ζωής και του έργου των Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Τζον Κράξτον και Πάτρικ Λι Φέρμορ, μέσα από μια έκθεση που διερευνά τη φιλία που τους ένωσε για σχεδόν μισόν αιώνα και την αγάπη που μοιράζονταν για την Ελλάδα και τον ελληνικό κόσμο (Κουμπάρη 1).

• Η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων «Ο φεμινισμός στα χρόνια της μεταπολίτευσης, 1974-1990: ιδέες, συλλογικότητες, διεκδικήσεις», εγκαινιάζεται σήμερα στις 6.30 μ.μ. στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος (Βασιλίσσης Σοφίας 11).

• Ο Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, στις 9 μ.μ., παρουσιάζοντας τη νέα δισκογραφική δουλειά του, «Κάτοπτρα», και παλιά του τραγούδια.

• Στο Εθνικό Αστεροσκοπείο παρουσιάζεται η εικαστική εγκατάσταση «The Theater of Disappearance» του Αντριάν Βιλάρ Ρόχας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό ΝΕΟΝ (Λόφος Νυμφών).

• Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρέα με φίλους και συνεργάτες παρουσιάζει ένα καλοκαιρινό υπερθέαμα με τίτλο «Η ταράτσα του Φοίβου», κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στο Γκάζι (Ιερά Οδός 13-15).

• Διάλεξη με τίτλο «Ο ρόλος των γονιδίων του εγκεφάλου στη ρύθμιση της πρόσληψης τροφής και στην παχυσαρκία» δίνει ο δρ Marcelo Rubinstein, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 7 μ.μ. (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινάει απόψε την καλοκαιρινή περιοδεία του από το θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Στις 9 μ.μ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.