ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πως μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα βιβλία με λιγότερα χρήματα- Το έξυπνο κόλπο των βιβλιόφιλων ταξιδιωτών

Δείτε πως μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα βιβλία με λιγότερα χρήματα- Το έξυπνο κόλπο των βιβλιόφιλων ταξιδιωτών

Oι βιβλιοφάγοι, αγαπούν να διαβάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία. Αλλά πως μπορεί κανείς να διαβάζει πολλά βιβλία δίνοντας λίγα χρήματα;

Υπάρχει ένα εξαιρετικό κολπάκι που ξέρουν όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, κάτι που δεν το κάνουν όλοι, ούτε καν πολλοί, κι όμως το βρίσκετε σίγουρα σε forum ταξιδιωτών – το πρόγραμμα Read & Return!

Έτσι, αν πάτε σε ένα ταξίδι, αγοράστε το βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε και διαβάστε στο αεροπλάνο (ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).

Όταν επιστρέψετε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι επιστροφής, φέρτε το βιβλίο πίσω μαζί σας και πάρτε τα μισά χρήματα πίσω! Αυτά τα χρήματα είναι και πάλι δικά σας, για να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Παίρνετε ένα άλλο βιβλίο; Τα κρατάτε; Kαλώς! Πάντως το βιβλίο το διαβάσατε και σας επιστράφησαν και χρήματα!

Υπάρχουν άλλοι που κρατούν σε άριστη κατάσταση το βιβλίο και μπορούν απλώς να το επιστρέψουν όμως το πρόγραμμα Read & Return από την Paradies Lagardère επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν ένα βιβλίο σε μία από τις πολλές θέσεις τους και να το επιστρέψουν μέσα σε έξι μήνες.

Χρειάζεστε την αρχική απόδειξη (απλά το χρησιμοποιήστε ως σελιδοδείκτη για να μην την χάσετε) και σημαντικό, το βιβλίο δεν πρέπει να είναι φθαρμένο και να είναι hard copy δηλαδή με σκληρό εξώφυλλο που δεν τσαλακώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.