ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Disney ετοιμάζει ριμέικ της ταινίας “Μαίρη Ποππίνς” [video]

Η Disney ετοιμάζει ριμέικ της ταινίας “Μαίρη Ποππίνς” [video]

Το καινούργιο μιούζικαλ θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πάμελα Λίντον Τράβερς και θα επενδυθεί μουσικά από τις μελωδίες των Μαρκ Σάιμαν και Σκοτ Γουίτμαν

Ο συναρπαστικός χαρακτήρας της Μαίρη Πόππινς, της γλυκιάς γκουβερνάντας με τις μαγικές ικανότητες που μετακομίζει σε μία προβληματική λονδρέζικη οικογένεια για να μεταμορφώσει τη ζωή των μελών της, πρόκειται να ζωντανέψει ξανά σε ένα ολοκαίνουργιο μιούζικαλ από την Disney.

Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, η νέα ταινία δεν θα είναι συνέχεια αλλά ριμέικ του κλασσικού φιλμ και η πλοκή της θα λαμβάνει χώρα την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, δηλ. 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του 1964.

Το καινούργιο μιούζικαλ θα βασίζεται – όπως και το πρώτο φιλμ –  στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πάμελα Λίντον Τράβερς και θα επενδυθεί μουσικά από τις μελωδίες των Μαρκ Σάιμαν και Σκοτ Γουίτμαν.

Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για το καστ της φιλόδοξης παραγωγής, αγωνία επικρατεί για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για να υποδυθεί τη Μαίρη Πόππινς, αφού θα κληθεί να βαδίσει στα χνάρια της υπέροχης Τζούλι Άντριους, που είχε μάλιστα κερδίσει ένα Όσκαρ, ένα βραβείο BAFTA και μία Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.