ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η γρουσούζικη ταινία που φέρνει το μακελειό στο Παρίσι! [φωτο]

Η γρουσούζικη ταινία που φέρνει το μακελειό στο Παρίσι! [φωτο]

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Made in France» και η υπόθεση αφορά έναν μουσουλμάνο δημοσιογράφο που διεισδύει σε μια οργάνωση των τζιχαντιστών στο Παρίσι και προσπαθεί να αποτρέψει επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο δημοσιογράφος Νικολά Μπουκριέφ επρόκειτο για πρώτη φορά να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως ακυρώθηκε η προβολή εξαιτίας του μακελειού στη σατυρική γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo. 

Έκτοτε πέρασαν αρκετοί μήνες και η εταιρεία διανομής Pretty Pictures αποφάσισε να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου σε 100 κινηματογράφους της γαλλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό Hollywood Reporter.

Πιασάρικο θέμα. Η δρόμοι και το μετρό του Παρισιού γέμισαν με την αφίσα που δείχνει ένα αυτόματο… στη θέση του Πύργου του Άιφελ. Παρασκευή και 13 έγινε το κακό. Σάββατο 14 η Pretty Pictures εξαφάνισε τις αφίσες από παντού. Ήδη στο μεταξύ είχαν κυκλοφορήσει στα social media αρνητικά σχόλια για την ολιγόωρη καθυστέρηση της απόσυρσης.

Η προβολή της ταινίας ακυρώθηκε και πάλι μέχρι νεωτέρας. Ο Μπουκριέφ πρέπει να είναι απαρηγόρητος. Οι προσπάθειές του από δημοσιογράφος να καθιερωθεί ως κινηματογραφιστής, σκοντάφτουν στην επικαιρότητα με τον πιο μοιραίο τρόπο! Για να μην πούμε ότι συνδέονται με τα πιο τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στη Γαλλία μέσα στον ίδιο χρόνο. Αν ήταν Έλληνας θα τον λέγαμε γκαντέμη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.