ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι του Μπεχράκη που «έκοψε» το Facebook-Έκλεισαν τα μάτια μπροστά στην ανθρώπινη εξαθλίωση

Η φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι του Μπεχράκη που «έκοψε» το Facebook-Έκλεισαν τα μάτια μπροστά στην ανθρώπινη εξαθλίωση

Ο βραβευμένος με πούλιτζερ φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης, είχε γυρίσει με την φωτογραφική του μηχανή τον κόσμο από άκρη σε άκρη και είχε απαθανατίσει σοκαριστικές εικόνες.

Οι περισσότερες από αυτές, ξυπνούν συνειδήσεις δίνοντας δυνατές γροθιές στο υπογάστριο της ανθρώπινης αναισθησίας που έχει μάθει να ζει σε ένα «καλαίσθητο» κόσμο και να απορρίπτει όσα του δείχνουν γυμνή την αλήθεια ότι δηλαδή κάποια μέρη στης γης υπάρχει πείνα και ανθρώπινη εξαθλίωση που σκοτώνουν αδιακρίτως, νέους, γέρους και παιδιά.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη, είναι από επίσκεψή του στη Σομαλία, όπου απαθανάτισε μία μητέρα να δίνει νερό από ένα μπιτόνι σε ένα σκελετωμένο παιδί, την οποία ανέβασαν πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ωστόσο, το facebook «έκοψε» την παραπάνω φωτογραφία αναφέροντας πως «παραβιάζει τους όρους της κοινότητας για το γυμνό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την φωτογραφία είχε τραβήξει ο Γιάννης Μπεχράκης για λογαριασμό του Reuter

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.