Πέθανε στα 42 του ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής (φωτο)

Πέθανε στα 42 του ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής (φωτο)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Θεατρικό Eργαστήρι Βασίλη Διαμαντόπουλου (1996) και από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή» (2013). Το 2016 του απονεμήθηκε το πρώτο Βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου (Θέατρο Eliart) για την παράσταση Γ.Τ.Π. (σκηνοθεσία, σενάριο). Το 2004 συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνας στο ρόλο του Θεριστή.

Είχε παίξει σε ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά, ενώ έκανε συχνά παραστάσεις stand up comedy.

Ο ηθοποιός «έφυγε» στα 42 του από καρδιά

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ηθοποιός και καλός του φίλος, Γιώργος Βούλγαρης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Με τσακίσες Κωνσταντίνε….Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία….Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα….Καλό ταξίδι λεβέντη μου… Το θέατρο πενθεί…Αχ ρε Κωνσταντίνε», έγραψε στο μήνυμά του.

Απαντώντας σε ερώτηση του Πασχάλη Τσαρούχα, ο Γιώργος Βούλγαρης ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Δώρα Βάβουλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.