ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπάνιο κλικ: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο του Δημήτρη τη δεκαετία του ‘70 (φωτο)

Τραβήχτηκε από τις πρόβες του «Τι 30, τι 40, τι 50»

Σπάνιο κλικ: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο του Δημήτρη τη δεκαετία του ‘70 (φωτο)

Μια σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του γιου του, Δημήτρη Κωνσταντάρα από το 1972 είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της υποκριτικής τέχνης με τις μοναδικές ερμηνείες του. Πρωταγωνίστησε στις μεγαλύτερες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες και άφησε το αποτύπωμά του στη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά.

Πολλές είναι φορές που κυκλοφορούν φωτογραφίες από το παρελθόν των διάσημων Ελλήνων ηθοποιών -και όχι μόνο- και αυτή τη φορά ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Μέσα από το προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, δημοσιογράφου και συλλέκτριας, είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία πατέρα και γιου, μια φωτογραφία που, όπως γράφει και στη λεζάντα τραβήχτηκε από τις πρόβες του «Τι 30, τι 40, τι 50».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μεταξύ άλλων γράφει: «Λάμπρος και Δημήτρης Κωνσταντάρας, πατέρας και γιος, το 1972: “Το ταλέντο σου δεν ξεχνιέται. Όλες οι στιγμές μου μαζί σου δεν ξεχνιούνται. Εσύ δεν ξεχνιέσαι” έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τον αξέχαστο πατέρα του και τη σπάνια αυτή φωτογραφία: “Βγάλαμε τη φωτογραφία στις πρόβες τού “Τι 30, τι 40,τι 50” στο θέατρο Σινεάκ, το 1972. Μόλις είχα πάρει το πτυχίο μου. Μου είχες εμπιστευτεί τη μουσική και τα τραγούδια.»

Δείτε τη φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον γιο του, Δημήτρη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.