ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ερασιτεχνικός αγώνας ποδοσφαίρου στην Ισπανία μετατράπηκε σε ρινγκ πυγμαχίας

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν οπαδοί και ποδοσφαιριστές για να συνδυάσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου με έναν πυγμαχίας.

Πιο συγκεκριμένα προς το τέλος του ματς μεταξύ δύο ομάδων της Βαρκελώνης, της Μπον Πάστορ και της Καρμέλο οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 2-3.

Ένας παίκτης της Καρμέλο σε μια κοκορομαχία μεταξύ των παικτών έριξε κάτω έναν αντίπαλο. Τότε, ένας νεαρός με σακίδιο στην πλάτη έφυγε από την εξέδρα και χτύπησε τον παίκτη της Καρμέλο πισώπλατα, οπότε η κατάσταση γενικεύτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διάφοροι καυγάδες ξέσπασαν εντός του αγωνιστικού χώρου και για το επόμενο λεπτό όλο το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ με αποκορύφωμα προς το τέλος όπου δυο γυναίκες φαίνεται να χτυπάνε το Νο.3 της Καρμέλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.