ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο pronews TV: Συνεχίζονται οι έρευνες στις «λίμνες του θανάτου» στην Κύπρο

Οι έρευνες διακόπηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα λόγω της μηδενικής ορατότητας στην Κόκκινη Λίμνη, ενώ η επιχείρηση στο Ξυλιάτο, στο κρίσιμο σημείο όπου υπέδειξε ο 35χρονος, ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Οι έρευνες αναμένονται να συνεχιστούν και σήμερα, με τις Αρχές να επικεντρώνονται στην Κόκκινη Λίμνη.

Χθες πραγματοποιήθηκε νεκροτομή επί της σορού ενήλικης γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα μέσα σε βαλίτσα, στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με τις κυπριακές Αρχές να τελούν εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση του θύματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει ότι «ολοκληρώθηκε η νεκροτομή και παρελήφθησαν τεκμήρια για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις, καθώς και για εξετάσεις DNA για σκοπούς ταυτοποίησης».

Εξάλλου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δήλωσε ότι φτάνει την Παρασκευή στην Κύπρο το σύστημα sonar, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το Σάββατο στις έρευνες των Αρχών στις δύο λίμνες.

Τη Δευτέρα του Πάσχα έφτασαν στην Κύπρο και οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο που αναμένεται να συνδράμουν τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.