ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήπιε 50 σφηνάκια τεκίλα σε ένα λεπτό – Η συνέχεια «πάγωσε» τους πάντες (βίντεο)

Ήπιε 50 σφηνάκια τεκίλα σε ένα λεπτό – Η συνέχεια «πάγωσε» τους πάντες (βίντεο)

Σε περιπέτειες για χάρη ενός στοιχήματος μπήκε ο Michael Gonzalez, πριν από λίγες μέρες.

Φυσικά η κατάληξη που είχε το στοίχημα αυτό, μετά την κατανάλωση τέτοιας ποσότητας αλκοόλ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν ήταν ευχάριστη.

Την ώρα που καθόταν στο Fiesta Martin Grill στο Inglewood, ο φίλος του Esaul, γνωρίζοντας οτι είναι δυνατό… ποτήρι, τον προκάλεσε να πιει 50 σφηνάκια τεκίλα, το ένα μετά το άλλο για 500 δολάρια.

Εκείνος δέχθηκε, παρά το γεγονός οτι είχε ξεκινήσει να πίνει από νωρίτερα και άρχισε να κατεβάζει «καπάκια» τα ποτήρια.

Συνολικά του χρειάστηκε κάτι παραπάνω από ένα λεπτό για να καταφέρει, όμως μόλις το έκανε άρχισαν τα δύσκολα.

Οι παρενέργειες από την κατανάλωση τόσο μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα, του προκάλεσαν αρχικά μία δυσφορία και στην συνέχεια τον ανάγκασαν να χάσει τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξύπνησε μετά από ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.