ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Απρόσεκτος οδηγός ακούει το GPS και το αμάξι του… απογειώνεται

Όπως είναι γνωστό, δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι οδηγοί από εμάς έχουν βγει αλλού για αλλού ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS στο αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός του παρακάτω βίντεο μάλλον το παράκανε.

Συγκεκριμένα, ο απρόσεχτος οδηγός βρισκόταν με το αμάξι του σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, την περασμένη Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου.

Χρησιμοποιούσε το GPS για να βρει τη διαδρομή προς τον προορισμό του και όπως φαίνεται στο βίντεο ελαττώνει ταχύτητα για να καταλάβει προς τα που έπρεπε να κατευθυνθεί.

Όμως, αντί να στρίψει αριστερά, ο οδηγός συνέχισε ευθεία, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε εμπόδιο με τη μορφή ράμπας και το αυτοκίνητο να απογειωθεί.

«Σταμάτησα για να ελέγξω εάν ήταν καλά και να καλέσω για βοήθεια. Οι διασώστες μου είπαν ότι είναι ασφαλής και πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά», λέει ο οδηγός στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και τράβηξε το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός που είχε το ατύχημα είχε μπερδευτεί από τις ηχητικές οδηγίες του GPS και κοιτούσε στη οθόνη της συσκευής, μην προσέχοντας το δρόμο, με αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο ατύχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.