ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Δύο δράκοι Κόμοντο παλεύουν μέχρι «τελικής πτώσεως» για το φαγητό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που τράβηξε ένας υπάλληλος του πάρκου, στις άδειες από τουρίστες εγκαταστάσεις, εξαιτίας COVID-19.

Οι δύο δράκοι Κόμοντο πάλευαν για περίπου 15 λεπτά, με τον έναν από τους μαχητές να αποφασίζει, τελικά, να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οργάνωσης που χρηματοδοτεί το εθνικό πάρκο, μια τέτοια αναμέτρηση εξηγείται από την έλλειψη τροφής εξαιτίας του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου.

«Τώρα, είναι έτοιμοι να παλέψουν για τα λεπτότερα κομμάτια», αναφέρει ο εκπρόσωπος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δράκοι Κόμοντο θεωρούνται οι μεγαλύτερες σαύρες στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζυγίζουν κατά μέσο όρο 35 κιλά και μπορεί να φτάσουν από το 1 έως τα 3 μέτρα σε μήκος, χωρίς την ουρά, η οποία είναι σχεδόν όσο και το υπόλοιπο σώμα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.