Βίντεο: H στιγμή που εργαζόμενος λιποθυμά μπροστά στον πρίγκηπα Κάρολο και αυτός… συνεχίζει τις χειραψίες

Όταν ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολος ξεκίνησε τους χαιρετισμούς με τους εργαζομένους κατά την επίσκεψή του σε κέντρο διανομής των σούπερ μάρκετ Asda, ο πρώτος εξ αυτών λιποθύμησε.

Αρχικά ο Κάρολος πλησίασε τον υπάλληλο πάνω από τον οποίο είχαν προστρέξει συνάδελφοί του για τις πρώτες βοήθειες αλλά 25 δευτερόλεπτα αργότερα συνέχισε ατάραχος τους χαιρετισμούς και τους διαλόγους με τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Ευτυχώς ο άτυχος υπάλληλος συνήλθε γρήγορα από την λιποθυμία χάρη και στην βοήθεια των συναδέλφων του και λίγο αργότερα συνέχισε τον διάλογό του με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η επεισοδιακή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπρίστολ όπου συνολικά εργάζονται 700 υπάλληλοι της αλυσίδας Asda.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν στον Κάρολο ότι αρκετοί εξ αυτών επέστρεψαν από τη σύνταξή τους για να βοηθήσουν, άλλοι ανέβαλαν τις διακοπές τους και οι περισσότεροι χρειάστηκε να δουλέψουν υπερωρίες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση στα βρετανικά σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.